Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cepta-cukgala/

Cepta cūkgaļa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g cūkgaļas
eļļa cepšanai
sviests
sāls
paprika
Gatavošana:
Liesas gaļas šķēles viegli izdauza. Lai cepot šķēles iegūtu sārtu nokrāsu, tās apkaisa ar maltu papriku. Pannā sakarsē taukus vai eļļu, liek sagatavotās gaļas šķēles un cep no abām pusēm. Cepšanas beigās pievieno sviestu! Sviestu nedrīkst ilgi karsēt, tikai izkausēt-tas piešķir gaļai patīkamu garšu! Cepšanas beigās gaļu pārkaisa ar sāli.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS