Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukas-cepetis-sali/

Cūkas cepetis sālī

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg cūkgaļas karbonādes
garšvielas
ķiploki bez sāls
1 kg rupjās sāls
1 olas baltums
Gatavošana:
Ņem cūkgaļas kakla karbonādi, ierīvē ar garšvielām, ķiplokiem bez sāls. Tad ņem 1 kg rupjās sāls, sajauc ar 1 olas baltumu un, tad ieber pannā sāli, liek virsū gaļu un apkārt sāli- tā lai gaļas gabals būtu iemūrēts tai sāli un cep 220-250*C ~1 stundu. Sāls izveidos garoziņu ap cepeti un gaļa sanāks mīksta un sulīga.
Iesūtījis:
smaidam!

Komentāri

svešiniece:
11.03.11 15:27:47

tik daudz sāls?
vai vispār ir ēdams?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS