Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukas-fileja-hoi-sin-merce-ar-risu-nudelem/

Cūkas fileja hoi sin mērcē ar rīsu nūdelēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Cūkas fileja
hoi sin mērce
olas
rīsu nūdeles
lociņi
ķiploki
puravs
paprika
sāls
cukurs
kartupeļu ciete
Gatavošana:
Cūkas fileju sagriež plānās šķēlītēs, pievieno olu, ar rokām puto, kamēr ola ieputojas gaļā. Pievieno nedaudz kartupeļu cietes, apmaisa. Šādi sagatavotu masu var arī sasaldēt, bet cept - atlaidinātu. Sagatavoto cūkas fileju cep frī aparātā (ja tāda nav, uz pannas), uzmanot, lai nepārcepas, jo tad gaļa kļūst pārāk sausa un negaršīga. Tai jābūt ar zeltainu nokrāsu, nevis tumši brūnā krāsā. Dārzeņus sagriež strēmelītēs. Uz pannas sakarsētā eļļā vispirms apcep lociņus un ķiplokus, tad pievieno dārzeņus. Tos cep uz lielas uguns kraušķīgus, dārzeņi nedrīkst būt mīksti. Pievieno hoi sin mērci, cūkas fileju, rīsu nūdeles, apmaisa un pacep vēl vienu divas minūtes, lai izkarst cauri. Pārkaisa sezama sēklas un lociņus. Pasniedz uzreiz, jo ēdienam atdziestot, viss darbs būs vējā.
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Egija-Kristaps:
05.09.10 22:52:54

Nu uztaisiijaam un sanaaca vismaz muusu gaumei trakoti labi-iesaku pameegjinaat! :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS