Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgala-abolu-merce/

Cūkgaļa ābolu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g cūkas krūtiņas
1 EK augu eļļas
3 antonovkas āboli
50 g Madeiras vīna
1 EK cukura
½ glāzes ābolu novārījuma
Gatavošana:
Ābolus sagriež, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz āboli izšķīst. Cūkas krūtiņu sagriež gabalos, liek katliņā, kurā iepriekš sakarsēta augu eļļa, gaļu apsāla, apcep no visām pusēm, pēc tam pielej buljonu, kā arī ābolu novārījumu (bez āboliem). Pievieno madeiru (vai portvīnu), ābolu biezeni un cukuru. Visu samaisa. Gaļu pasniedz pārlietu ae mērci.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS