Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgala-alu/

Cūkgaļa alū

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ kg cūkgaļas
1 l alus
sāls
melnie pipari
Gatavošana:
Cūkgaļu liek čuguna katlā, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej ar alu, pārklāj vāku.
Sautējot gaļu groza uz visām pusēm.
Sautē 45 minūtes, līdz viss alus ir iesūcies gaļā.
Gatavošanas laiks:
150 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS