Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgala-pikantaja-sipolu-merce/

Cūkgaļa pikantajā sīpolu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cūkgaļa
sīpoli
adžika
ķiploki
tomātu mērce
garšvielas
Gatavošana:
Gaļu sagriež pabiezās šķēlēs.
Gaļas šķēles ierīvē ar adžiku, saspiestu ķiploku un pārkaisa ar mazliet sāli un liek uz karstas pannas apcepties. Kamēr gaļa apcepās, sīpolus (uz katru gaļas šķēli apmēram pus sīpolu lieku) sagriež gredzenos. Pēc tam liek visu katliņā sutināties un pārlej ar tomātu mērci (vislabāk garšo ar pašas savārīto) un pārkaisa ar universālajām garšvielām.
Kad gaļa un sīpoli mīksti, liek uz šķīvja un bauda kopā ar vārītiem kartupeļiem.
Iesūtījis:
zane

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS