Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgalas-cepetis-ar-apelsiniem/

Cūkgaļas cepetis ar apelsīniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
sinepes
cūkgaļas šķiņķis
apelsīni
medus
muskatrieksts
pipari
sāls
Gatavošana:
Sataisa marinādi no apelsīniem , sinepēm, medus, muskatrieksta un pipariem un gaļu iemarinē. Gaļu no sākuma liek plastikāta maisiņā, pēc tam ņem ārā un tad cep tālāk stikla traukā ik pa brīdim laistot ar marinādi - 3 stundas noteikti cepās, var iegriezt vidū, lai cik gatava gaļa ir.
Iesūtījis:
Janochka

Komentāri

sincha:
03.02.07 11:15:28

Ļooooti labs!!! Visi slavē vienā slavēšanā šo ēdienu :)) Paldies!
megs:
06.09.12 13:13:37

Kāpēc nav sīkāka apraksta? Kā to marinādi jātaisa,no apelsīna sula jāizspiež vai kā? Un tajā marinādē jāatstāj kādu laiku to gaļu,jeb var uz reiz likt cepeškrāsnī iekša?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS