Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgalas-ribinas-marinetas-un-varitas/

Cūkgaļas ribiņas marinētas un vārītas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g cūkas gaļa ar ribiņām
2 sīpoli
2 ķiploku daiviņas
malti melnie pipari
krustnagliņas
lauru lapas
1 burkāns
zaļumi
Gatavošana:
Gaļu ieberž ar sāli, pipariem, saberztām krustnagliņām, lauru lapām, sīki sasmalcinātiem sīpoliem, ķiplokiem un patur vēsumā 10—12 stundas. Pēc tam gaļu noskalo, pārgriež plēvīti virs ribām (pēc vārīšanas ribas viegli atdalās), liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pievieno sasmalcinātus burkānus, sīpolus, pētersīļus, selerijas un lēni vāra. Kad gaļa mīksta, to no buljona izņem, izvelk ribas, gaļu sagriež gabaliņos.
Gatavošanas laiks:
marinēšanai 10-12 stundas
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS