Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgalas-sautejums/

Cūkgaļas sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
400 g cūkgaļas filejas
1 ĒK margarīna vai sviesta
1/2 TK sāls
1 iepakojums saldētu dārzeņu (~ 250 g)
1-2 TK krievu sinepju
1 TK kaltētu garšaugu maisījuma (timiāns, baziliks)
svaigi pētersīļi (pēc vēlēšanās)
Gatavošana:
1. Gaļu sagriež 2 cm biezās sloksnītēs.
2. Pannā izkausē taukvielas. Kad margarīns vai sviests ir ieguvis gaiši dzeltenu krāsu un putas ir izzudušas, apcep gaļu. To apbrūnina un uzkaisa sāli.
3. Pievieno dārzeņus. Tos var pievienot saldētus, bez atkausēšanas.
4. Krējumu sajauc ar sinepēm un garšaugu maisījumu.
5. Pārlej gaļai un dārzeņiem. Gaļu sautē 5-10 min.
Ja vēlas, gatavam sautējumam var pārkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus. Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.
Gatavošanas laiks:
~ 25-35 minūtes
Iesūtījis:
sashag

Komentāri

vaira:
27.01.09 17:47:16

malacis,neesmu vel gatavojusi,bet patik-tiek lietots vairak ka sals un pipari..
Danija:
05.03.12 21:42:26

Izklausas loti gardi un velos izmeginat! Vienigi cik daudz krejuma nepieciesams, tas nav minets recepte?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS