Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/cukgalas-un-liellopu-galas-sacepums/

Cūkgaļas un liellopu gaļas sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cūkgaļa (liesa)
liellopu gaļa
sīpoli
paprika
siers
skābs krējums
sojas mērce (var nebūt)
Gatavošana:
Sagriež šķēlītēs cūkgaļu un liellopu gaļu. Izdauza ar sāli un pipariem - kā karbonādi. Tad pīlē vai stikla traukā (kuru var likt cepeškrāsnī) kārto - kārtu ar cūkgaļu, kārtu ar liellopu gaļu, kārtu ar sīpoliem (sagriezti ripiņās) papriku sagrieztu, kārta ar rīvētu sieru. Atkārto, kamēr pilns trauks. Tad virsū uzlej krējumu un pielej sojas mērci. Liek cepties 250*C, ~ 30 - 60 minūtēm.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Dingo

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS