Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/filejas-kartojums/

Filejas kārtojums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 cūkas filejas
400 g svaigu sēņu
4 olas
200 g speķa
1 liels sīpols
0,3 l tumšā alus
eļļa
pipari
saberztas ķimenes
asais kečups
tomāti
paprika
Gatavošana:
Filejas sagriež 2 gabalos, ar gaļas āmurīti izklapē, malas iegriež, apkaisa ar pipariem, sāli, apslaka ar eļļu un like marinēties.
Sacepums:uz pannas uzlej nedaudz eļļas, apcep smaki sagrieztu speķi, sīpolus, pievieno sagrieztas sēnes, piparus, ķimenes, samaisa. Pielej alu un sautē mīkstu. Iztvaicē lieko šķidrumu, pieliek olas un maisa, līdz satumējas.
Uz pannas sakarsētā eļļā strauji apcep sagatavoto gaļu, to apkaisa ar sāli, liek šķīvī. Uz katras gaļas plātnes uzliek kārtu sacepuma, uzlej nedaudz kečupa un apliekam ar tomātiem un papriku.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS