Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/gala-ananasu-merce/

Gaļa ananāsu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g liesas gaļas
1-2 ĒK sviesta
Mērcei:
3-4 konservētu ananāsu šķēļu
1 ābols vai bumbieris
1 maza, sarkana paprika
1 maza, zaļa paprika
4 ĒK ananāsa sulas
1 ¼ dl vistas buljona
1 ĒK sojas mērces
1 ĒK cukura
2 ĒK ābolu etiķa
2 TK kukurūzas
1 ĒK šerija mežrozīšu vai vīģu vīns
Gatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos. Katlā izkausē svietu, pievieno gaļu un apbrūnina.
Sagriež ananāsu gabaliņos, nomizo ābolu vai bumbieri un sagriež mazos gabaliņos. Iztīra papriku no sēklām un sagriež gabaliņos. Saliek augļus un dārzeņus katlā, pievieno ananāsa sulu, lielāko daļu buljona, sojas mērci, cukuru un etiķi. Vāra, līdz uzvarās, pavāra vēl mazliet, kamēr paprika ir mīksta. Pievieno kukurūzu un atlikušo buljonu, uzvāra. Pievieno vīnu un nogaršo. Pievieno saceptos gaļas gabaliņus mērcei.
Iesūtījis:
Artūrs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS