Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/gardas-cukas-ribinas/

Gardās cūkas ribiņas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 kg cūkas ribiņu,
1 citrons (šķēlēs),
1 liels sīpols (šķēlēs),
1 tase kečupa,
1/3 tases Vorčesteršīras mērces,
1 tējakarote čilī piparu (malti),
1 tējkarote sāls,
2 piles Tabasko mērces,
2 tases ūdens.
Gatavošana:
Uzkarsē cepeškrāsni. Pannā samaisa kečupu, Vorčesteršīras mērci, čilī, sāli, T abasko mērci un ūdeni. Uzvāra, noņem no uguns. Cepamajā pannā liek ribiņas (ar gaļaino pusi uz augšu), apklāj ar citrona un sīpola šķēlēm. Cep krāsnī 30 minūtes.
Samazina temperatūru, ribiņas apslacina ar mērci, turpina cept, ik pa brīdim aplaistot ar pannas šķidrumu.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS