Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/glazetas-ribinas-ar-medu-un-garsaugiem/

Glazētas ribiņas ar medu un garšaugiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg cūku ribiņu
2 ĒK smalki sakapāta rozmarīna
1 ĒK smalki sakapātas raudenes (var arī ne svaigu, bet tad mazāk)
1 ĒK smalki sakapāta timiāna
sāls
svaigi malti melnie pipari
150 ml galda etiķa 9 %
60 g medus
125 ml kečupa
Gatavošana:
Jāapslaka ribiņas ar etiķi, jāpārber ar sāli, pipariem, pārējiem garšaugiem un atstāj uz nakti marinēties, bet var likt cepties arī uzreiz.
Ribiņas kārto uz cepamās plāts un liek cepties. Jācep pusotra stunda 160*C līdz gaļa paliek ļoti mīksta.
Uz pannas izkausē medu un pievieno kečupu. Tad apziež gaļu ar medus glazūru un ieliek vēl uz piecām minūtēm cepeškrāsnī.
* sanāca ļoti garšīgi un es iemīlējos rozmarīnā.
Iesūtījis:
sonicfox

Komentāri

s_solv:
11.03.10 13:36:57

Sanāca super garšīgi!! noteikti atkārtošu šo recepti vēl

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS