Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/grudenis/

Grūdenis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ žāvētas cūkas galvas puse
300 g grūbas
800 g kartupeļi
1 sīpols
sāls
ūdens
Gatavošana:
Grūbas aukstā ūdenī nomazgā vairākas reizes. Žāvētu cūkas galvu pārlej ar aukstu ūdeni, pieliek nomazgātas grūbas un sīpolu, vāra, kamēr gaļa ir mīksta. Kartupeļus nomizo un sagriež kubinos. Tad zupai pieliek sagrieztus kartupeļus un, ja vajadzīgs, pielej vēl ūdeni, lai tā būtu krietni bieza. Grūdeni ēd galvenokārt ziemas mēnešos, ja vēlas, ar skābu krējumu.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Absente

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS