Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/karbonade-paprikas-merce/

Karbonāde paprikas mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 4 personām)
cūkas muguras "karbonādes" gabals 400 g ,
siers - "holandes" vai "ķimeņu" 400 g ,
sāls ,
rozmarīna zaļumi ,
baltie pipari malti ,
milti 80 g ,
olas 2 gb. ,
olīveļļa 80 g ,
paprika, sarkanā 1 gb. ,
krējums 100 g ,
tomātu biezenis 40 g ,
brokoļi 400 g ,
zaļumi
Gatavošana:
no cūkas muguras karbonādes gabala nogriež 1 cm biezas šķēles, pa divām uz porciju. Gaļas šķēles izdauza ar gaļas āmuriņu līdz 0,5 cm biezumam, pārkaisa ar sāli, pipariem. Sieru sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs, apmērcē sakultā olā un pārkaisa ar rozmarīna zaļumiem. Karbonādi veido tā: ar garšvielām pārkaisīto gaļas šķēli apviļā miltos, apmērcē olā, tad tai virsū liek sagatavoto siera šķēli un virs siera atkal gaļas šķēli. Tā sagatavotu kārtojumu apmērcē olā un liek cepties uz pannas sakarsētās taukvielās, cep no abām pusēm.
Kad karbonāde ir apgriezta uz otru pusi, uz pannas uzber kubiņos sagrieztu papriku, apcep, pieliek tomātu biezeni, apcep, pievieno krējumu, samaisa un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī vai pannai uzliek vāku un cep līdz gatavībai.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS