Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/medu-glazeta-cukas-fileja-ar-karamelizetiem-aboliem/

Medū glazēta cūkas fileja ar karamelizētiem āboliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g cūkas filejas
2 āboli
2 sīpoli
4 ēd.k. balzāma etiķa
2 ēd.k. Dansukker karameļu cukura
sāls, pipari pēc garšas
60 g sviesta
80 g saldā krējuma
Gatavošana:
Cūkas fileju apkaisa ar sāli un pipariem, cep sviestā 7-8 minūtes, līdz gaļa gatav. Sīpolus sgariež salmiņos un sviestā apcep zeltainus. Uz tās pašas pannas uzber cukuru, pievieno balzāma etiķi un daiviņās sagrieztus ābolus. Nedaudz apcep un pārlej cūkgaļai. Pievieno saldo krējumu un sautē visu vēl 4 minūtes.
Pasniedz ar kartupeļu biezeni.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

zups:
25.10.06 19:42:39

nu johaidii, a to gaļu jaapeerk jau meduu glazeetu? filejas jaacep vesalas, vai jaasagriezh gabalos? cik cilveekus vajag lai to visu apeestu????
Zaiga:
18.05.07 18:03:10

Izklausaas ljoti garshiigi, buus riit jaapameegjina...

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS