Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/noras-kirbju-gulass/

Noras ķirbju gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(4 personām)
750 g cūkas gulaša gaļas
750 g ķirbja mīkstuma
3 ĒK eļļas
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
ingvera pulveris
malts kardamons
sāls
2 standziņas kanēļa mizas
15 g mandeles
15 g pistāciju riekstu
15 rozīnes
Gatavošana:
1. Gaļu apcep karstā eļļā. Pievieno sīpolu, ķiploku, garšvielas un nedaudz pacepina uz mazākas liesmas.
2. Pielej nedaudz ūdens, liek virsū vāku un sautē 30 – 40 minūtes, pēc vajadzības ūdeni papildinot.
3. Kad gaļa mīksta, pievieno sakapātus riekstus un rozīnes, gabaliņos sagrieztu ķirbi. Izmaisa un sautē vēl ~ 15 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.
Gatavošanas laiks:
~ 1 stunda
Iesūtījis:
Nora no viesu nama "Baltakmeņi"

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS