Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/paprika-ar-duminu/

Paprika ar dūmiņu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g cūkgaļas karbonādes
50 g augu eļļas
3 g paprikas pulvera
Piedevām:
100 g svaigu tomātu
100 g svaigu gurķu
100 g paprikas
20 g augu eļļas
5 g sojas mērces
1/8 citrona
20 g zaļumu
Gatavošana:
Karbonādes šķēles sagatavo cepšanai, bet nepanē. Cep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm, kamēr gaļa vairs neizdala sārtu sulu. Gatavo karbonādi pārkaisa ar paprikas pulveri.
Tomātus sagriež daivās, gurķus-šķēlītēs, bet papriku-strēmelītēs. Kārto šķīvī, pārslaka ar sojas mērci, citrona sulu un pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS