Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/pikantie-galas-iesmini/

Pikantie gaļas iesmiņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cauraugusi cūkgaļa
šampinjoni
Spilvas salātu mērce
adžika
Gatavošana:
Cūkgaļu sagriež tā, lai būtu nevis mazas šķēlītes, bet gareniski, lai sanāk garas paplānas strēmeles. Tad salātu mērcei pievieno adžiku un piespiež ķiploku, pēc vēlēšanās var arī pielikt sāli, vai kādu kopējo garšvielu. Sagriezto gaļu pārlej ar salātu mērces marinādi un kārtīgi samaisa, atstāj uz pus stundu ievilkties. Tikmēr noskalo šampinjonus, ja lieli, tos pārgriež uz pusēm, ja mazi var izmantot veselus, un apkaisa ar sāli un pipariem. Pēc tam ņem samarinēto gaļu un dur no viena gala uz koka iesmiņa tad uzdur vienu šampinjonu, tad atkal dūriens gaļā (itkā lentīti locot turp atpakaļ), kamēr iesmiņš pilns. Jāsanāk it kā gaļas strēmele locās starp šampinjoniem), tad liek uz pannas un cep, kamēr gatavi.
!Pasniedz kopā ar salātiem kā uzkodu vai ar kartupeļiem kā pamatēdienu. Vasarā var arī šādus iesmiņus cept uz grilla!
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
zane

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS