Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/ribinas-cepeskrasni-ar-garsvielam/

Ribiņas cepeškrāsnī ar garšvielām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ribiņas
sāls
malti melnie pipari
sīpols
smaržīgie piparu graudi
lauru lapas
ķiploka daiviņa
ūdens vai buljons
Gatavošana:
Ierīvē ribiņas ar sāli un pipariem. Ribiņas liek cepešpannā, pieliek klāt 4 daļās sagrieztu sīpolu, smaržīgos piparus, lauru lapas, pāris ķiploku daiviņas un liek cepties. Ik pa laikam pievieno ūdeni vai buljonu. Kad gaļa gandrīz atlekusi no kauliem, uzgriež lielāku temperatūru, lai ribiņas apcepas brūnas un kraukšķīgas.
Iesūtījis:
lindzeniete

Komentāri

Ellija:
14.01.10 11:59:51

bija ļoti gardi pat ar meža gaļu!
inga:
23.01.10 18:07:01

Loti gardi sanaca!
Es tik veel ar cilli ieriveju,lai asakas butu!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS