Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/ribinas-cepeskrasni-un-merce/

Ribiņas cepeškrāsnī un mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 -1,5 kg ribiņas
sāls
malti melnie pipari
3 ķiploka daiviņas
2 cm ingvera saknes
2 ĒK sojas mērces
1 ĒK cukura
2 – 3 ĒK vīna
2 ĒK hoi sin ķīniešu mērces
2 ĒK tomātu pastas
Gatavošana:
Ribiņas sagriež gabaliņos, apber ar sāli un pipariem. Liek cepeškrāsnī 140*C uz 90 minūtēm.
Pa to laiku sarīvē ķiploka daiviņas, ingvera sakni, sojas mērci, cukuru, vīnu, hoi sin ķīniešu mērci un tomātu pastu. Maisījumu nedaudz uzsilda un pārlej apsautēti ceptās ribiņas. Pārregulē cepeškrāsni uz 180*C un cep 20 - 30 minūtes.
* izmēģināju arī ar pirksta biezumā sagrieztām kakla karbonādes strēmelēm, ir pat vēl labāk un nav krāmēšanās ar kauliem.
Iesūtījis:
rakaris

Komentāri

ellla:
11.07.07 17:38:42

cepuri nost,man garshoja

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS