Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/ribinas-marinade-un-merce/

Ribiņas marinādē un mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ribiņas
garšvielas
ķiploka daiviņas
salds krējums
jāņogu ievārījums
milti
Marināde:
citrona sula
eļļa
Terjaki marināde
sinepes
medus
garšvielas
Gatavošana:
Ribiņas ierīvē ar garšvielām un izspiestu ķiploku. Ribiņas liek plastmasas maisiņā, pārlej marinādi un ledusskapī iekšā uz kādu laiciņu (vismaz stundu). Tad uzkarsē cepeškrāsni, ribiņas ar visu marinādi liek cepamā traukā un uzliek vāku vai pārsedz ar foliju. Pēc aptuveni 20 - 25 minūtēm atsedz ribiņas, gandrīz visu šķidrumu nolej katliņā, cepeškrāsni ieslēdz uz grila režīmu un ļauj gaļai apbrūnēt.
Tikmēr no cepamā šķidruma izveido mērcīti: pieliek klāt mazlietiņ saldā krējuma, kādu tējkaroti jāņogu ievārījuma, ja vajag vēl kādu garšvielu un nedaudz iebiezina ar miltiem, bet ne daudz.
Marināde: nedaudz citrona sulas, nedaudz eļļas, terjaki marinādes, sinepes, nedaudz medus, kaudzi ar garšvielām un samaisa.
Iesūtījis:
Sanchulis

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS