Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/cuka/ribinas-sautetas-panna/

Ribiņas sautētas pannā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ribiņas
sīpoli
ķiploki
tomātu mērce
čilli mērce
kečups
garšvielas
Gatavošana:
Pannu ar lielām malām uzkarsē. Ribiņas ātri apbrūnina pannā uz lielas uguns, tā, ka tauki čurkst. Apceptām ribiņām pievieno sīpolus, ķiplokus, tomātu mērci, čilli mērci, nedaudz kečupa, garšvielas un pārlej ūdeni vai buljonu. Uzliek vāku un sautē, līdz gaļa atdalās no kauliem. Sautē uz mazas liesmas. Vismaz 2 stundas.
Iesūtījis:
Suns Funs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS