Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/cepta-jera-gala/

Cepta jēra gaļa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
3 kg jēra gaļas(plecs vai ribu daļa)
1 ēdamkarote paprikas
1 tējkarote ķimeņu
130 gr sakulta sviesta
sāls pēc garšas
Gatavošana:
Papriku, ķimenes, sviestu un sāli sajauc un apsmērē jēra gaļu. Atbīda gaļas gabala ādu un arī tur iesmērē šo maisījumu. Liek vidēji karstā cepeškrāsnī ar gaļīgāko pusi uz leju, pielej mazliet ūdens, cepot aplaista, lai gaļa nekļūtu sausa. Pēc 2 stundām liek cept otru pusi, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Gaļa ir gatava, kad to var atdalīt ar pirkstiem.
Uz šķīvja pasniedz bez cepeša sulas, ēd, kamēr kūpoši karsta, uzkaisot ķimenes un sāli-iznāk 8-10 porcijas.
Gatavošanas laiks:
3 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS