Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/garsvielas-marineta-jera-gala-uz-iesma/

Garšvielās marinēta jēra gaļa uz iesma

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg jēra (kājas daļas mīkstums bez kaula, sagriezts 2.5 cm lielos kubiciņos)
1 1/2 kg nieru tauku (sagriezti tikpat lieli kā gaļa)
1 citrona sula
125 gr eļļas
1/2 tējkarotes ķimeņu
2 tējkarotes svaiga tumerika
2 tējkarotes svaigu pētersīļu
1 tējkarote saberzta ingvera
1 tējkarote saberzta žāvēta tumerika
sāls
malti melnie pipari.
Gatavošana:
Visas sastāvdaļas marinādei samaisa, gaļu marinē pāris stundas ledusskapī. Gaļu sprauž uz iesma pamīšus ar nieru taukiem (tos var aizvietot ar bekonu, bet garša būs pavisam cita).
Liek uz grila un cep katru pusi 5 minūtes. Marokā to dara 7 minūtes, jo, tad gaļa ir pilnīgi izcepta.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS