Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-gala-dillu-merce/

Jēra gaļa diļļu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g jēra gaļas
3-4 melno piparu graudu
1 lauru lapa
1 TK sāls
Mērcei:
30 g sviesta
¼ l gaļas buljona
30 g miltu
1 ĒK etiķa
1 TK cukura
1 olas dzeltenums
2 ĒK smalki sagrieztu diļļu
sāls
pipari
Gatavošana:
Gaļu nomazgā. Ierīvē ar sāli, pieliek garšvielas, dilles. Pielej ūdeni, sautē 1 ½ stundu. Gatavo gaļu atdzesē, sagriež šķēlītēs, liek karstajā buljonā. Uz pannas izkausē sviestu, pieber miltus, apcep mazliet, sajauc ar buljonu.
Mērcei pielej etiķi, pieber cukuru, piparus, sāli. Olas dzeltenumu sakuļ ar pāris karotēm buljona un pielej mērcei. Beigās pieliek dilles.
Gatavajā mērcē liek gaļu un vāra uz mazas uguns.
Gatavošanas laiks:
180 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS