Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-gala-garsvielas/

Jēra gaļa garšvielās

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 kg jēra gaļas
1 sakapāts sīpols
1 ripiņās sagriezts sīpols
1 tējk. svaigi sarīvēta ingvera
3 ķiploku daiviņas
1 ēdamk. koriandra sēkliņu
2 tējk. maltu ķimeņu
1 tējk.kardamona sēkliņu
1/2 tējk. sāls
naža gals Kajēnas piparu
2 ēdamk. eļļas
2 ēdamk. tomātu mērces
125 ml jogurta bez piedevām
Gatavošana:
Jēra gaļai atdala taukus un cīpslas, sagriež gabaliņos, ieber lielā bļodā.
Sakapāto sīpolu, ingveru, ķiploku, koriandra sēkliņas, ķimenes, kardamonu, sāli, kajēnas piparus ieber virtuves kombainā un sasmalcina biezā pastā.
Garšvielu pastu samaisa ar gaļu, uzliek vāku un uz 1 stundu ievieto ledusskapī.
Katlā sakarsē eļļu, maisot apcep sīpolu ripiņas, pievieno gaļas maisījumam, cep 8-10 min., līdz gaļa brūngana un šķidrums iztvaikojis. Samazina uguni, iemaisa tomātu mērci un 2 ēdamk. jogurta. Vāra līdz gaļa kļūst sausa.
Pa vienai karotei iemaisa atlikušo jogurtu. Uzliek vāku un vāra pusstundu, ja gaļa par sausu, pielej nedaudz ūdens.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS