Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-gala-grieku-gaume/

Jēra gaļa grieķu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 gramus rīsu (gargraudu),
sauso buljonu
sāli
eļļu
piparus
papriku
2 nelielus baklažānus
2 sīpolus
1 daiviņu ķiploka
250g maltas jēra gaļas
5-6 gatavus tomātus
150g Feta siera
baziliku
pētersīļus
Gatavošana:
Rīsus izvāra buljonā, pieliekot sviestu, sagriež šķēlēs baklažānu, apber ar sāli, atstāj uz 15 minūtēm, sakapā sīpolus, saspiež ķiploku, apcep 1TK sviesta, pievieno gaļu. Pievieno garšvielas un baziliku. Eļļā apcep baklažānus, tad šo visu liek kārtās- baklažāni/gaļa/rīsi/siers/tomāti, kamēr pilna veidne, pārber ar garšvielām un pētersīļiem, uzliek pāris piciņu sviesta, tad liek uz 30-35min cepeškrāsnī, 200 grādos, vidējā kārtā, pirmās 20 minūtes - veidnei vāks virsū, tad ņem nost.
Iesūtījis:
Miauks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS