Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-galas-culama/

Jēra gaļas "Čulama"

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg jēra gaļas
1 l ūdens
50 g burkānu
50 g sīpolu
50 g pētersīļu saknes
1 ēdamkarote miltu
sāls pēc garšas
Gatavošana:
Nelielos gabaliņos sagrieztu jēra gaļu pārlej ar aukstu ūdeni tā, lai gaļa būtu apņemta, un periodiski noņemot putas, uzvāra. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno burkānus, sīpolus un pētersīļa sakni. Visu vāra uz lēnas uguns.
Uz pannas viegli apcep ēdamkaroti miltu kopā ar ēdamkaroti sviesta, atšķaida ar buljonu, kurā vārījās jēra gaļa, un uzvāra. Saknes no buljona izņem un pielej pagatavoto mērci.
"Čulamai" var pievienot arī sviestā ceptas sēnes.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS