Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-galas-ragu/

Jēra gaļas ragū

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g jēra gaļas
1 ēdamk. miltu
1/4 l sarkanvīna
1 tējk. tomātu pastas
1 ēdamk. augu eļļas
1 burkāns
ripiņa selerijas
daiviņa ķiploka
lauru lapiņa
dažas lapiņas rozmarīna
sāls
pipari
Gatavošana:
Gaļu sagriež kubveida gabaliņos, uzber sāli un piparus. Pieliek dārzeņus, lauru lapiņu un rozmarīna lapiņas. Visu sacep uz pannas. Pēc tam apkaisa ar miltiem, pievieno tomātu pastu. Mazliet pasautē un pielej 1/4 l ūdeni un sarkanvīnu. Sautē līdz gaļa mīksta.
Gatavošanas laiks:
55 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS