Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-galas-un-kalu-sautejums/

Jēra gaļas un kāļu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 gr jēra gaļas,
10 gr tauku,
10 gr sīpolu,
15 gr tomātu biezeņa,
200 gr kāļu,
5 gr kviešu miltu,
15 gr skāba krējuma,
sāls,
ķimenes,
zaļumi.
Gatavošana:
Gaļu (ar kaulu) sadala porciju gabalos, cep uz pannas sakarsētos taukos, liek katliņā, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni un sautē. Tad pievieno gabaliņos sagrieztus kāļus, ķimenes un sautē, līdz gaļa un kāļi mīksti. Šķidrumu sabiezina ar izkarsētiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
Lej dziļākā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS