Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-galas-un-kapostu-sautejums/

Jēra gaļas un kāpostu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
150 g jēra gaļas
200 g svaigi kāposti
10 g sīpoli
25 g tomātu pastas
milti
skābs krējums
sāls
Gatavošana:
Gaļu sagriež gabalos, uz pannas sakarsētos taukos apcep, liek sautējamā traukā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu un sautē, līdz gaļa pusmīksta. Tad pievieno sagrieztus svaigos kāpostus, sāli un sautē. Šķidrumu sabiezina ar aukstā ūdenī atjauktiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS