Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/jera-stilba-cepetis/

Jēra stilba cepetis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1vidēja izmēra jēra stilbs
~ 200 g olīveļļa (atkarībā, cik liels stibs)
rupjais sāls
ķiploka galviņa
rozmarīns (svaigs)
malti melnie pipari
follijs
plēve
Gatavošana:
Marinēšana: sagriež ķiploka daiviņas gareniski un sadur viņas stilbā pirms iedurot ar nazi. Sajauc olīveļļu ar sāli, pipariem un kārtīgi ierīvē stilbu, pēc tam uzliek uz stilba rozmarīna zariņus, ietin stilbu follijā un tad plēvē, atstāj vēsā vietā uz ~ 15 stundām.
Gatavošana: noņem plēvi un liek stilbu uzsildītā cepeškrāsnī (200*C) visā follijā uz ~ 40 - 60 minūtēm, pēc tam izņem no follija uz cep tādā pašā temperatūrā kamēr apbrūninās. Var iedurt nazi un apskatīt, ja ir gatavs, tad var ieslēgt grilu vai ventilatoru, lai ātrāk apbrūninās.
Pasniegšana: pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, ābolu mērci, lavašu un adžiku.
Iesūtījis:
Brat2
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS