Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/kuskuss-ar-jera-galu/

Kuskuss ar jēra gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg gabalos sagrieztas liesas jēra gaļas
2 nomizoti sīpoli
60 g mērcētu zirņu
2 lieli , šķēlītēs sagriezti burkānu
2 ēdamk. olīveļļas
sāls
malti pipari
1/4 tējk. malta ingvera
1/4 tējk. safrāna
500 g kuskusa
120 g rozīņu
3 šķēlītēs sagriezti cukīni
120 g pupiņu
2 tomāti
sakapāti pētersīļu zaļumi
Kajenas vai čilī pipari
1 tējk. paprikas pulvera
2 ēdamk. sviesta
Gatavošana:
Gaļu, sīpolu, zirņus un burkānus ieber katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno olīveļļu un piparus, kā arī ingveru un safrānu un vāra 1 stundu, pieber sāli. Kuskusu pārlej ar puslitru ūdens un ļauj pusstundu uzbriest. Gaļai pievieno rozīnes, cukīni, pupiņas, gabaliņos sagrieztus tomātus un pētersīļus un vāra vēl pusstundu. Nosmeļ nedaudz šķidruma un iemaisa Kajenas piparus un paprikas pulveri. Kuskusu var pasniegt atsevišķi ar gaļu un dārzeņu mērci.
Gatavošanas laiks:
180 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS