Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/sauteta-jera-gala-ar-baklazaniem/

Sautēta jēra gaļa ar baklažāniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
jēra gaļa
baklažāni
kartupeļi
saldais krējums
sīpoli
garšvielas
ķiploks
Gatavošana:
Jēra gaļu pavāra un nolej. Ja īpaši netīk smaka, tad 2 ūdeņus, bet pavārīt nedaudz.
Pīlē liek sautēties saldo krējumu, ūdeni (nedaudz) kartupelīšus ar jēra gaļu, sīpolus, garšvielas un baklažānus. Kad baklažānus liek pīlē, tad jāizsver no jēra gaļas vecuma (cik ilgi sautēsies), baklažāni nedrīkst stipri izšķīst.
Var gan cepeškrāsnī, gan uz plīts gatavot. Beigu stadijā pievieno ķiploku.
Iesūtījis:
Dana

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS