Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/sauteta-jera-gala-ar-tomatu-pastu/

Sautēta jēra gaļa ar tomātu pastu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1,5—2 kg jēra gaļas,
100 g kausēta sviesta,
75—100 g sīpolu,
50 g tomātu pastas,
25 g kviešu miltu.
Marinēšanai:
25 g sīpolu,
4—5 daiviņas ķiploka,
sāls,
cukurs,
maltie melnie pipari,
ķimenes,
citronu sula.
Gatavošana:
Gaļu atdala no taukiem, ieberž ar garšvielu maisījumu (ķiploku saspaida ar sāli, pieliek piparus, ķimenes, cukuru, sīki sagrieztu sīpolu), pārsmidzina ar citronu sulu un patur vēsumā 10—12 stundas.
Pēc tam gaļu sakarsētā sviestā apcep, pielej verdošu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, tomātu biezeni (ja vēlas, arī sauso sarkanvīnu) un sautē, līdz gaļa mīksta.
Gatavošanas laiks:
marinēšanai 10-12 stundas
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS