Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/jers/tomati-ar-jera-galu/

Tomāti ar jēra gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 cilvēkiem/
4 lieli tomāti
400 gr maltas jēra gaļas
2 sīpoli
1 tase vārītu rīsu
1/2 tējkarote koriandra
4 daiviņas ķiploku
2 ēdamkarotes olīveļļas
sāls
pipari pēc garšas
Gatavošana:
Tomātiem nogriež cepurīti un mīkstumu izgrebj. Karstā eļļā jēra gaļu apcep ar garšvielām un sasmalcinātu tomātu mīkstumu. Iegūto masu pilda tomātos un cep cepeškrāsnī 180 grādos 15-20 minūtes.
Pasniedz ar zaļumiem un svaigu maizi.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS