Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/befstroganovs/

Befstroganovs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(1 porcijai)
150 g liellopu gaļa (fileja, muguras vai ciskas gabals)
100 g buljons vai ūdens
25 g sīpoli
15 g tomātu pasta
4 g milti
25 g skābs krējums
sarkanie pipari (paprika)
sāls
Gatavošana:
Liellopu gaļas mīkstumu sagriež 1—2 cm biezās šķēlēs. Šķēles ar gaļas āmuru izdauza, sagriež apmēram 0,5 cm platās sloksnēs, tās savukārt iegarenos gabaliņos 3—4 cm garumā. Gaļas gabaliņus liek uz pannas sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli, sarkanos piparus, sautē. Beidzot pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu un sautē, līdz gaļa gatava.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS