Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/bifsteks-ar-sipoliem/

Bifšteks ar sīpoliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g liellopu filejas,
tauku vai eļļas,
sāls,
maltie pipari,
3 sīpoli,
1 glāze piena,
sāls,
cukurs,
sviesta,
garšvielas pēc izvēles.
Gatavošana:
Liellopu fileju sagriež 1,5—2 cm biezās šķēlēs, katru šķēli izdauza, izveido apaļu formu, pārkaisa ar sāli un pipariem, liek uz pannas sakarsētos taukos un no abām pusēm cep 8—10 minūtes. Cepot bifšteku vairākas reizes pārlaista ar taukiem vai eļļu, kas ir uz pannas.
Bifšteks gatavs, ja, uzspiežot ar dakšiņu, tas ir elastīgs, nevis ciets.
Sīpolus sagriež ripiņās, pārlej ar pienu un patur 10—15 minūtes. Tad uz sieta notecina, uzkaisa nedaudz sāli un cukuru, liek sakarsētā sviestā un cep. Izcepto bifšteku liek sakarsētā cepešbļodā pārlej ar izkausētu sviestu, blakus uzliek ceptos sīpolus.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS