Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/bifsteks/

Bifšteks

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
150 g liellopu gaļa (fileja)
sāls
pipari
5 g sviests
mārrutki
Gatavošana:
Liellopu filejas resno galu sagriež 2—3 cm biezās šķēlēs, nedaudz izdauza, izveido apaļas vai ovālas, pārkaisa sāli, piparus. Liek sakarsētos taukos un cep uz lielas uguns no abām pusēm brūnu, lai bifšteks vidū paliktu sārts (var cept arī, līdz gaļa gatava).
Pēc bifšteka cepšanas uz pannas uzlej 1—2 ēdamkarotes verdošu ūdeni vai buljonu, pieliek sviestu un uzkarsē. Bifšteku sakārto uz sakarsēta cepeštrauka, pārlej šķidrumu, pieliek nedaudz mārrutkus.
Bifštekam var uzlikt arī ceptu olu (vēršaci) vai ceptas sīpolu ripiņas.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

agnese:
23.11.06 17:20:23

iskatās ļoti garšīgi vajag nogaršot
MAIJA:
31.01.08 23:20:31

NEVIS VAR BET TAS IR TIEŠ BIFŠTEKSA KOMPONENTS -OLA.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS