Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/ceptas-pienenu-rozetes-ar-lielopa-galu/

Ceptas pieneņu rozetes ar lielopa gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
300 g pienenes
600-700 g liellopu gaļa
Gatavošana:
Pienenes, kas paaugušās 2-5 cm (lapas) izrok ar sakni vismaz 2 cm, nomazgā un 2 stundas tur sāls ūdenī, to nolej un vāra citā sālsūdenī, tad nosusina, apvārta rīvmaizē un cep sviestā. Pasniedz karstas ar ceptiem liellopu gaļas gabaliņiem. Uz 300 g pienenēm vajag aptuveni 600-700 g liellopu gaļas.
Iesūtījis:
pece

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS