Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/gala-ar-pipariem/

Gaļa ar pipariem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g liellopu gaļas
250 g tomātu
250 g balto pupiņu
1 glāze sarkanvīna
3 ĒK eļļas
1 liels sīpols
1 saldo piparu pāksts
1 ĒK maltu sarkano piparu
1 TK sāls
1/3 TK maltu melno piparu
1-2 mazi asie pipariņi
Gatavošana:
Novāra vienu nakti mērcētas pupiņas.
Sagrieztu sīpolu apcep eļļā, pieliek gabaliņos sagrieztu gaļu un smalki sagrieztas pākšu piparus. Pielej karstu ūdeni, pieber sāli un piparus. Sautē gaļu uz mazas uguns. Tad pieliek pupiņas un daiviņās sagrieztus tomātus.
Pēc 10 minūtēm pielej glāzi vīna un atstāj uz uguns 5 minūtes, tad noņem un gatavs.
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS