Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/gala-jurnieku-gaume/

Gaļa jūrnieku gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 šķēles liellopu gaļas
3 lieli sīpoli
600 g kartupeļu
80 g smalki sagriezta speķa
2 glāzes gaļas buljona
sāls
pipari
sinepes
tauki cepšanai
Gatavošana:
Gaļu izdauza no abām pusēm, apziež ar sinepām un apcep margarīnā. Katliņā izkausē speķi, pieliek šķēlītēs sagrieztus nomizotus kartupeļus, lielās šķēlēs sagrieztus sīpolus. Virsū liek apceptās gaļas šķēles.
Katrai kārtai uzber sāli un piparu. Ēdienu pārlej ar buljonu, sautē 30 minūtes. Pasniedz katliņā.

Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS