Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/galas-pine/

Gaļas pīne

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/3 cilvēkiem/
100 gr liellopu filejas
100 gr vistas filejas
100 gr cūkgaļas filejas
eļļa cepšanai
garšvielas
sāls
pipari pēc garšas
Gatavošana:
Katru viegli izdauzītu gaļas šķēli sagriež 3 garās strēmelēs, pārkaisa ar garšvielām un (pa vienai no katras gaļas) sapin pīnēs. Pīņu abus galus var nostiprināt ar irbulīti. Cep sakarsētā eļļā uz lēnas uguns līdz gatavībai.
Pasniedz ar dārzeņu salātiem un kartupeļiem (ceptiem,vārītiem un frī).
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS