Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/galas-sautejums-zviedru-gaume/

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600g liellopa gaļas,
2 EK margarīna vai sviesta ,
3 EK kviešu miltu,
2 TK sāls,
12-15 gab. smaržīgo piparu,
2-3 lauru lapas,
400 g ūdens ,
2-3 sīpoli,
2-3 burkāni
Gatavošana:
gaļa sagriež 4x4cm lielos gabaliņos. Pannā vai katliņā sakarsē taukvielasun uz lielas uguns apbrūnina gaļas gabaliņus. Tad gaļu pārkaisa ar miltiem un labi samaisa ,lai milti izšķīst vienmērīgi.
Sautējumam pievieno sāli, piparus, lauru lapas un ūdeni. Sautē mērenā temperatūrā apmēram 1 stundu, pa reizei apmaisot. Notīra un sariež lielos gabalos sīpolus un burkānus. Dārzeņus pievieno sautējumam, samaisa un turpina sautēt vēl 30-45 min līdz gatavībai.
Gatavošanas laiks:
1 stunda 45 minūtes
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS