Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/galas-un-silku-sacepums/

Gaļas un siļķu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
( 1 porcijai)
100 g liellopa gaļas
25 g sīpoli
50-75 g siļķes
1/2 olas
25 g skābs krējums
rīvmaize
garšvielas
Gatavošana:
Vārītu gaļu un siļķi (nedaudz mērcētu) gaļas mašīnā izmaļ. Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep, pievieno samalto gaļu un siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa. Masu liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
Pēc cepšanas mazliet atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 25 min
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS