Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/gulass-ar-sipoliem/

Gulašs ar sīpoliem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
~800 g liellopa gaļas,
500 g sīpolu,
2 EK margarīna vai sviesta,
1-2 ķiploka daiviņas,
1 TK sāls,
1/2 TK melno piparu,
1 EK paprikas pulvera,
400 g buljona,
6-8 mazi tomāti,
100 g skāba krējuma,
sula no 1 citrona (vai rīvēta citrona miza),
1 EK kviešu miltu,
buntīte pētersīļu
Gatavošana:
gaļu sagriež 2x2cm gabaliņos ,sīpolus nomizo un sagriež šķēlītēs. Gaļu apbrūnina sakarsētās taukvielās uz liela uguns. Visu gaļu liek katlā+sīpoli+sasmalcināti ķiploki+sāls+garšvielas.Pielej buljonu un sautē ~1h. Tomātus pārgriež uz pusēm, pievieno gaļai un turpina vēl vārīt 10 min. Pievieno krējumu, iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem, pārkaisa ar pētersīļiem.
Gatavošanas laiks:
1 stunda 10 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

toļiks:
11.04.05 13:47:33

paļčiki obļižiš
Sirsnuks:
05.05.05 09:30:27

Pirmo reizi,ko tadu gatavoju- sanaca looti garsigi,visiem garoja!Tomer so recepti neizmanotoju tiesi tadu,mazliet palaboju- nebija petersilu,un buljona vieta ieliku- ir Santa Maria loti garsiga garsviela- gulasa piedeva,ko ari pieliku pec garsas.un neliku ari citronu,ka ari lielopa galas nebija tas vieta uztaisiju no cukgalas.
peka:
27.09.05 14:42:30

ir ļoti labs gan ar cūkgaļu,gan liellopu.tieši citrons dod to foršo garšu ,iesaku likt arī to sirsnuk.
vēl ja pieliek klāt kādas 8-10 olīves mmmmmmmmmmm
ja tāds tiek pagatavots tad mūsu mājā ir svēki :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS