Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/gulass-ar-tomatu-merci/

Gulašs ar tomātu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
gaļa
sviests vai margarīns
spilvas tomātu mērce gaļas ēdieniem
burkāns
sīpols
milti
Gatavošana:
Gaļu sagriežu palielos gabalos. Apcepu to gaļiņu kārtīgi, lieku katliņā, uzleju ūdeni un uz lēnas uguns vāru līdz gaļa mīksta. Jāuzmanās, lai neizvārās ūdens. Tad uz pannas sviestā vai margarīnā apcepu sīpolus, burkāniņus, pievienoju vienu ēdamkaroti miltus un ļauju, lai apbrūninās, tad leju klāt to suliņu, kurā gaļa vārījās līdz iznāk tāda tumīga mērcīte, beigās pievienoju spilvas tomātu mērci gaļas ēdieniem - tur visādi dārzeņi iekšā, jāpievieno pēc garšas, ja tomātu mērce būs par daudz, būs par skābu. Tad gatavo mērcīti leju virsū gaļas gabaliņiem un mazliet vēl uz lēnas uguns ļauju lai paburbuļo.
Iesūtījis:
Lienux

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS