Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/galas-edieni/liellops/gulass/

Gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(1 porcijai)
150 g liellopu gaļa (ciska, pleca mīkstums)
100 g ūdens vai buljons
25 g sīpoli
15 g tomātu pasta
4 g milti
25 g skābs krējums
garšvielas
Gatavošana:
Gaļu sagriež gabaliņos (25—30 g), liek sakarsētos taukos un apcep brūnus. Tad pārliek katliņā, pārlej ūdeni vai buljonu, pievieno sasmalcinātus sīpolus, tomātu pastu, sāli un sautē. Kad gaļa pusmīksta, pievieno piparus, lauru lapas, izkarsētus kviešu miltus un sautē, līdz gaļa gatava. Beidzot pievieno skābu krējumu.
Gulašu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai makaroniem, sautētiem dārzeņiem vai svaigu dārzeņu salātiem
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Uldis:
19.11.09 18:06:11

Kā noprotu, tad tas ir vienai personai?
Lieniite.:
24.11.09 12:08:27

Sanaca diezgan garshiigi :);)
Un protams ka vienai personai ;p

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS